OP Koti Mäntsälä Oy LKV yrityksenä

Paikallinen, osaava ja luotettava asumisen asiantuntija OP Koti Mäntsälä Oy LKV tarjoaa asumisen palveluja: kiinteistönvälitystä ja isännöintiä. Isännöintipalvelumme tavoitteena on mm. hyvä asumisviihtyvyys ja kiinteistöjen arvon säilyminen asiakasyhtiöissämme. 

Henkilökunnallamme on pitkäaikainen työkokemus isännöinnistä ja huolehdimme ammattitaidon ylläpitämisestä jatkuvalla kouluttautumisella. Isännöinnistä huolehtii kolme isännöitsijää ja kaksi kiinteistösihteeriä. Isännöitsijöillämme on ITS, ITS-TEK tai AIT tutkinto ja kiinteistösihteereillä KISI tutkinto. 

Olemme Isännöintiliiton jäsen ja ISA –auktorisoitu isännöintiyritys. ISA –auktorisointi takaa ammattimaisen ja kehittyvän isännöintipalvelun sekä pitkäjänteisen kiinteistöjen ylläpidon.

 

OP Ryhmä lyhyesti

Olemme osa OP Ryhmää, joka on Suomen suurin finanssiryhmä. OP tarjoaa parhaat keskittämisedut sekä maan kattavimman ja monipuolisimman pankki-, sijoitus- ja vakuutuspalvelujen kokonaisuuden.

Ryhmän toiminta perustuu osuustoiminnallisuuteen: yhdessä tekemiseen ja menestyksen jakamiseen kaikkien kesken. OP:n perustehtävä on edistää omistajajäsenten, asiakkaiden ja toimintaympäristön kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

p

OP Isännöinti Itä-Uusimaa